csütörtök, augusztus 22, 2019
Introtext Hírek
Rubik hírek

2014 Rubik kocka Hungarian Open

Click HERE to read in English

2014. Október 17-19.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció határideje: 2014. október 12. 23:59

Időbeosztás

 • Helyszín: Danubius Hotel Gellért
 • Cím: 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
 • Nevezési díj (Helyszínen fizetendő):
  1. Versenyzőknek (akik csak a 3x3x3-as versenyszámban versenyeznek): 500 Ft
  2. Versenyzőknek (akik más versenyszám(ok)ban is versenyeznek): 1.000 Ft
  3. Helyszíni regisztráció alkalmával (csak a 3x3x3-as versenyszámban lehetséges): 1.000 Ft
 • Nevezési Limit: 200 fő
 • A 18 év alatti versenyzők nem vehetnek részt a versenyen szülői beleegyezés nélkül. Kérjük a kitöltött szülői beleegyezést hozzátok magatokkal. Beleegyezés
 • Élő eredmények

Szállás

A Hungarian Open 2014-re közösen szervezett szállásfoglalás nem elérhető. Alább egy pár lehetőség, de saját tapasztalattal nem rendelkezünk.

Ha közösen szeretnétek szállást foglalni másokkal, akkor a Magyar Rubik Kocka Hivatalos Fórum facebook oldalán találhattok társa(ka)t.

Urban Life Budget Hostel
1081 Budapest, Népszínház utca 31.
2.125-2.660 Ft/fő/éjszaka (8 vagy 4 fős szobában, közös fürdőszobával)
Eljutás a versenyre: 4-es metró: 5 perc (II. János Pál pápa tértől - Fővám tér)

Hello Budapest Hostel
1093 Budapest, Gönczy Pál u. 1
2.820 Ft/1 fő/éjszaka (4 vagy 10 fős szobában, közös fürdőszobával)
Eljutás a versenyre: gyalog: 5 perc

Hunguest Hotel Platanus***
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44
10.000 Ft/2 fő/éjszaka (2 fős szobában, saját fürdőszobával)
Eljutás a versenyre: 3-as metró: 20 perc (Népligettől - Kálvin tér)

[hr]

WCA szabályzat

További Információ

Elindult a RubikShop! Rentgeteg munkát és energiát fektettünk abba, hogy egyszerűvé válljon számotokra a Rubik termékek megvásárlása. Íme az új webshop, amit mi szimplán RubikShop-nak neveztünk el. A termékek közti böngészés és a különböző Rubik játékok leírásai egyszerű útmutatást adnak mindenkinek, legyen szó profi verseny kockásról vagy "egyszerű halandóról".

A RubikShop Internetes Áruházban böngészni szabadon, regisztráció nélkül is lehet. A vásárlás azonban regisztrációhoz kötött. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki érvényes adatokkal regisztrálta magát, és elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

A megrendelés leadása után néhány percen belül a megrendelés beérkezéséről rendszerünk automata nyugtázó levelet küld a Vevőnek, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően egy második levélben visszaigazoljuk a megrendelést, vagy telefonon termékfelelőseink értesítik Önt a megrendelése elfogadásáról. A megrendelést Ön a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja.

A RubikShop rendszerbe alapértelmezetten az alábbi fizetési módok kerültek beépítésre: fizetés futárnak (helyben), fizetés utánvéttel, bankkártyával.

A webszerver (SSL) tanúsítvány biztosítja a weboldalakkal való biztonságos, hitelesített kapcsolatot. Használatát azoknak ajánljuk, akik a weboldalukon keresztül bizalmas információkat cserélnek, melyek valódisága kritikus fontosságú az adott tranzakció vagy kommunikáció szempontjából. A webszerver tanúsítványokkal hitelesített weboldalak használatakor a látogató biztos lehet abban, hogy az adott weboldalon feltüntetett információk az oldal tulajdonosától származnak, és az oldalon megadott információk ahhoz jutnak el, akinek szánta.

Reméljük elnyeri tetszésedet a RubikShop.

Üdvölettel,

Rubik Studio

Archívum

rubikkocka.hu

Kezdő, haladó és profi versenykockások weboldala, ahol mindent megtalálhattok egy helyen. A kockások közösségének fenntartott rubikkocka.hu weboldalon megtaláhatjátok a kirakásokat, a fórumot és a heti rendszerességgel írt Rubik blogot is.