csütörtök, augusztus 22, 2019
Introtext Szolgáltatások Rendezvény
Rendezvény
Rate this item
(5 votes)

Rendezvényt szervez és szeretné feldobni a vendégek hangulatát és érdeklődését? Gondolt már egy élő Rubik kocka bemutatóra?

A Rubik kocka bemutatók nagyon népszerűek fogadásokon, konferenciákon, VIP programokon, előadásokon. A bemutatókat profi rubik kocka versenyzők részvételével szervezzük meg, akik közül sokan magyar, európa és világbajnokok. A kockások bemutatják milyen gyorsan - másodpercek alatt - rakják ki a híres 3x3x3-as vagy éppen a 7x7x7-es Rubik kockát két kézzel, egy kézzel vagy akár vakon is. A kockások gyorsasága, látványa egy élmény mindenki számára, hiszen életünk során szinte mindannyian kezünkbe fogtuk már ezt a csodálatos és sokunknak fejtörést okozó játékot. A profi kockások egy új világba vezetik az érdeklődőket, elmesélik történetüket és végigvezetnek bennünket a kocka kirakásán.

A bemutatóra a Rubik Studio egy vagy több Rubik asztalt tud biztosítani, amelyek az alábbi képen megtekinthetőek. A kockások ezen az asztalon, ameyleket az összes nagy világversenyen is használnak, forgatják majd a különféle Rubik játékokat. Az asztal mellé a hivatalos időmérőóra is a bemutató fontos kelléke, hiszen a vendégek szemük láttára nézhetik és mérhetik végig a kirakások gyorsaságát.

Ha szeretné vendégeit megajándékozni egy maradandó emlékkel, akkor ajánljuk figyelmébe a promociós Rubik termékeket, amelyeket saját logójával tudunk egészen egyedivé alakítani.

További információért kérjük keressen meg minket  az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

More in this category: « Promociós termékek
Login to post comments

Archívum

rubikkocka.hu

Kezdő, haladó és profi versenykockások weboldala, ahol mindent megtalálhattok egy helyen. A kockások közösségének fenntartott rubikkocka.hu weboldalon megtaláhatjátok a kirakásokat, a fórumot és a heti rendszerességgel írt Rubik blogot is.